//Cactus On The Moon!
Follow Dashboard
Finally i'm Sixtheen .
Wednesday, June 11, 2014 | 0Superstar (s)!


Assalamualaikum .
Uhuks.. Uhuks .. Harini 12 June 2014 . Yeaah ! finally i'm sixtheen.
Usia dah meningkat , muka pon dah makin matured , bnyak pengalaman pahit manis yang akan dilalui .
Takyah kenang benda lama . Now focus on masa hadapan . Bukan apa , lagi bape tahun je nak Spm kan ?
Eh , nampak tak gambar dkat atas tu ? Kalau tak nampak zoom lah . Hehe.
Tu hadiah yang aq dapat from membe2 aku . Alahai , terharu kot bile dpat hadiah . Berbanding tahun sbelom ni , birthday aku sunyi sepi jeh . Sedis -sedis belaka . Cehhh !
Haaa! yang panda tu from Ayuni . Sweet kan ? *mohon jeles* Tahu-tahu je yang aku ni suka panda .
Nak tau knpe aku suka panda ? "sebab panda ni mata dia comel , cute , tembam , gemok , gebu gitu , putih melepak" kayy . stop! mcm describe manusia pulak . pdahal anak patung jeh .
Serious aku akan simpan bende ni . and never forget it .

Nampak tak kotak and gambar-2 tu ? Yang tu pulak from my Hazirah . Haha . Tu pon hadiah dia sweet kan ? cuba kalau someone special yang bagi hadiah-2 macam kat atas tu . mesti korg akan sengeh smppai ketelinga .. Loll . Sbnarnya dia ade bagi chocolate cheesecake . Tapi bende tu aq dah mkan bagi prabih xD sedap gilaaaa!! Aku akan simpan bende tu .. Sayang sngat-sngat hadiah yang kawan-kawan aku bagi tu .
Okaay .. Nak tau ape yang sedihnya harini ? Cake birthday aku kene postpone . Haisshh!! i wan't cake .
Takpe . sabar- sabar . Nanti dapat gak . Lalalalalalalala..

Now , ni cerita psal smalam .
Tepat pukul 12 malam . Phone aku berbunyi bnyak kali . Non stop . Orang text , wechat . wishing birthday .
Tu yang terharu tu . Kat insta pown dorg wish . Walaupun dorg tak bagi hadiah , takpelah . Great and suoer awesome wishing tu pon aku dah thankful sangat-sangat . Spe yang tak wish tu sokay . tapi aku sentap arr .. Kaaayy . abaikan !
Orang first wish my birthday Fatin Husna , my crush , alina , ayuni , hidayah , khalilah , farina , aida .. and more lah ~ Haha . ayat dorg panjang lebar and alhamdulillah for doakan yang terbaik buat aku :)
Then , yang paling aku happy skali , my crush wish birthday . siap menyanyi lagi . So sweet lah .
Memang lepastu aku tido sambil tersenyum jelah . Haha. Mimpi indah ..
Tapi yang sedihnya dia tu wish je , lepastu chat sepatah dua .. then teros tak reply wechat dah .
Alaah , aku tau lah yang dia dah ade girlfriend .. Shhhh ~
Paling terkilan , aku x dapat reply text kwn2 aku yang wish tu .. kredih dah tamat tarikh . Aiyaaa!
Sabar je lah .. Okaay . You know what , aku bersyukur sngat-sngat sbb ade kawan yang hargai aku , sayngkan aku and more lah .. Thanks lot ..
Aku harap birthday aku tahun akan datang lagi meriah .. Amin ya robbal alamin..

Tak dapat nak cerita bnyak-bnyak , sbb masa tak mengizinkan . Nanti kalau ade best story , aku update lagi . Sekian ,


Older Post
The Disclaimer




Hello! My name is Syira . sixtheen . Keep calm , stay smile =)


Diary About Stuff Site

Let's Talk!



Twitter!


Ask Me!

Basecode by : Nadya and Qistina
Re.Design : Miss_Hana
Own this blog : Syira










Best View at GOOGLE CHROME!